Tartalomhoz ugrás

E-napló

BELÉPÉS az elektronikus ellenőrzőbe


Tisztelt Szülők!
Iskolánk a 2016/17. tanévben elkezdte az elektronikus napló használatát, melynek célja a szülők gyorsabb, pontosabb, teljesebb és közvetlenebb tájékoztatása gyermekük tanulmányi előrehaladásáról. Az elektronikus napló használata lehetővé teszi az Önök számára, hogy amennyiben Internet-hozzáféréssel rendelkeznek, informálódjanak a tanórák anyagáról, gyermekük órarendjéről, érdemjegyeiről, a kapott jegyhez kapcsolódó megjegyzéseket olvassanak (a jegyszerzés módja, dátuma) nyomon kövessék gyermekük hiányzásait, házi feladatait.
Ezekhez az adatokhoz a gyerekek és a szülők is hozzáférnek az interneten, mindenki az egyéni felhasználónevével és jelszavával. A KRÉTA nevű rendszer adatvédelmi szempontból biztonságos, a személyes adatokhoz csak a megadott jelszóval lehet hozzáférni. Jelszavuk védelme és titokban tartása azonban fontos követelménye a biztonságnak. Kérjük a felhasználónevet és a jelszót őrizzék meg, és gondoskodjanak róla, hogy ne kerüljön illetéktelen kezekbe! A felhasználónevet és a jelszót a szülőnek, gondviselőnek személyesen adjuk át (szülői értekezleten). Ha elfelejtette, vagy elhagyta a belépéshez szükséges felhasználónevet és/vagy jelszót, telefonon, e-mailben nem áll módunkban Önnek átadni! Az iskolában tanítási napokon 8 és 14 óra között személyesen átvehetik!

Az e-naplóba az iskola honlapjáról jelentkezhetnek be www.aporkaiskola.hu.

A bejelentkezéshez felhasználónév megadása szükséges.
Felhasználónévként gyermekük oktatási azonosítóját, jelszónak pedig az általunk átadott ap… kezdetű jelszót kell megadniuk.
Ha valaki háromszor hibás jelszóval próbálkozik, azt a rendszer letiltja.

Vissza a tartalomhoz